Joshua James, Evan Coulombe, Mika Kuokkanen

10.2.2024 klo 18.00

Liput 30 / 25 eur

Liput Tiketistä >>

Kolmen amigon paluu!

Korona-ajan mittaisen tauon jälkeen Rolling Stone- lehden yhdeksi oman ikäpolvensa tärkeimmistä laulaja-lauluntekijöistä nostama Joshua James saapuu sielukkaan kitaristinsa Evan Coulomben kanssa Suomeen yhdistääkseen voimansa Hoedown-yhtyeestäkin tutun Mika Kuokkasen kanssa.

Loppuunmyytyjä keikkoja toisensa perään eri kiertueilla Suomessa heittänyt Joshua James esiintyy yhdessä amigojensa tammi-ja helmikuussa 2024. Helmikuun 10. päivä kolmikko saapuu ensimmäistä kertaa ainutlaatuiseen ja kotoiseen Vantaan Rekolan Kinoon!

Hyvin omaperäisellä ja intiimillä laulutyylillään sekä vangitsevalla esiintymisellään yleisönsä hurmaavan Joshuan kappaleet ovat tulleet tutuksi mm. TV-sarja Sons Of Anarchyn katsojille. Joshua, Evan ja Mika ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2012 lähtien.

Juippi & Juippi

Juippi & Juippi on kahden amerikkalaiseen juurimusiikkiin viehtyneen muusikon,Jukka Haikosen ja Mikko Perkoilan muodostama akustinen duo.

Viime aikoina herrat ovat keskittyneet eri ajoilta peräisin olevien amerikkalaisperäisten laulujen - tuttujen ja tuntemattomampien - julkaisemiseen albumina suomen kielellä. Jotkut lauluista on käännetty suomeksi jo aikaisemmin, mutta parantelun varaa on ollut Juippien mielestä runsaastikin, erityisesti mitä tulee alkuperäistekstien kunnioittamiseen.

© Rekolan Elävän Musiikin Yhdistys ry.