25.1.2014 EDU KETTUNEN + Ninni Poijärvi, Mika Kuokkanen ja Olli Haavisto

NINNI POIJÄRVI & MIKA KUOKKANEN feat. OLLI HAAVISTO

Ninni Poijärvi ja Mika Kuokkanen ovat esiintyneet yhdessä Olli Haaviston kanssa jo useita vuosia ja keränneet kiitoksia esiintymisillään niin kotimaassa kuin maailmallakin.Kolmikko on myös tuttu suomalaisen roots-musiikin huippuihin kuuluvasta Hoedown-yhtyeestä. Kuokkanen ja Poijärvi olivat myös usean vuoden ajan J. Karjalaisen Lännen-Jukka- kokoonpanossa.

Ninnin ja Mikan ensimmäinen yhteislevy, Ninni Poijärvi & Mika Kuokkanen: Powderburn, on ollut arvostelumenestys. Levy äänitettiin Woodstockissa yhdessä legendaarisen The Band-yhtyeen laulaja/rumpali Levon Helmin tyttären Amy Helmin kanssa, Levon Helmin kotistudiossa. Toinen yhteislevy " Vagabond Moon" äänitettiin Australiassa yhdessä australialaisten huippumuusikkojen kanssa ja se ilmestyi 2013 maaliskuun alussa. Levy kapusi ilmestyessään Suomen Viralliselle Listalle.

Tiedossa herkkiä sävyjä ja juurevaa menoa.

Kokoonpano:
Ninni Poijärvi - laulu, viulu
Mika Kuokkanen - laulu, akustinen kitara, guitalele
Olli Haavisto: dobro, pedal steel & weissenborn

EDU KETTUNEN:

Laulaja-lauluntekijä Edu Kettunen muistetaan parhaiten järkälemäisestä hitistään Lentäjän poika. Yli kymmenen soololevyn lisäksi lauluja on syntynyt myös toisten artistien esitettäviksi. Mm. Kim Lönnholmin tuplaplatinaa myyneen Minä olen muistanut -albumin nimibiisi on Edun käsialaa. Vuonna 2006 Edu pokkasi Juha Vainio -rahaston tunnustuspalkinnon, joka myönnetään vuosittain ansioituneelle suomalaiselle sanoittajalle.

Vuosikymmeniä lähes kokonaan keikkailematta ollut Kettunen on nyt palannut estradeille! Lokakuussa julkaistiin Edun uusi albumi Pomminpurkajan maanantai. Tuolta levyltä on lohkaistu jo kaksi singleä, Sateentekijä sekä radiohitiksi kohonnut Maailma Ilman Sua.

Edun kanssa Rekolan Kinon lavalle nousevat Ninni Poijärvi: laulu & viulu, Mika Kuokkanen: laulu, kitara & guitalele sekä slide soitinten mestari Olli Haavisto: dobro, pedal steel & weissenborn