Edu Kettunen - Välkkylän Kino

20.4.2024 klo 18.00

Liput: 30 / 25 eur

Laulujen tarinat voivat useinmiten olla kuin pieniä elokuvia. Edu Kettusen laulujen tarinat sijoittuvat milloin minnekin: Pariisiin tai Sallaan, Roomaan tai Casablancaan, mutta hyvin usein myös kuvitteelliseen Välkkylän pitäjään. Näiden tarinoiden pariin päästään keväällä 2024 Kettusen Välkkylän Kino - kiertueella!

Edu Kettunen - laulu, kitara
Mika Kuokkanen - kitara, laulu

Mira Vähänikkilä - projisoinnit

Rolling Rust

Illan aloittava Rolling Rust on uusi all-star kokoonpano, joka soittaa rootsia modernilla twistillä. Laulukieli on englanti ja materiaali on kokonaan uutta.

Rolling Rust on kolmen pitkän linjan muusikon kokoonpano: Katriina Honkanen, Janne Louhivuori ja Ilkka Tenhunen päättivät puhkaista kuplansa ja tehdä jotain uutta. Rolling Rust soittaa rootsia modernilla twistillä. Laulukieli on englanti ja materiaali on kokonaan uutta.

Bändi on julkaissut yhden albumin "Mind Your Head" ja toinen on valmistumassa kevään 2024 aikana. Albumi löytyy striimialustoilta (esim. Spotify). Musiikkityyli kumpuaa angloamerikkalaisesta juurakosta modernein maustein. Keitoksessa kuuluu vaikkapa keltti-sävyjä, New Orleans -vaikutteita kuin rouheampia rokki-sävyjäkin. Balladit ovat nekin vahvoja ja rouheita.

Kolmikko edustaa kokemusta ja taitoa: jokaisella on mittava ura musiikin parissa soittajina, tuottajina ja sovittajina. Louhivuori on ansioitunut myös säveltäjänä ja yhtenä Suomen käytetyimmistä studio-muusikoista. Honkanen puolestaan on laulaja-lauluntekijänä julkaissut aiemmin yhdeksän soololevyä ja tehnyt monipuolisesti teatteritöitä. Tenhunen on soittanut kaikilla Honkasen levyillä ja ollut myös tuottajan roolissa.

Rolling Rust:
Katriina Honkanen – laulu ja kitara
Janne Louhivuori – kitarat ja taustalaulu
Ilkka Tenhunen – kitara

© Rekolan Elävän Musiikin Yhdistys ry.