The Shubie Brothers (+ Tytti Metsä & Janne Haavisto Duo)

23.9.2023 klo 18.00

The Shubie Brothers
on rumpali Janne Haaviston luotsaama superkokoonpano, jonka käsittelyssä surf-kitarat keinuvat reggaen, lattarin ja muiden maailman rytmien syleilyssä! Tanssin ja melodian juhlaa!

The Shubie Brothersin salaisuus on maa- ja musiikkigenrerajat ylittävissä kappaleissa, kertomuksellisissa melodioissa. Ne vievät suoraan tiloihin ja kohtaamisiin, joista nyt vain haaveilemme.

Kun soittajien taustalta löytyy bändejä kuten Hearthill, Ismo Alanko, Soul Tattoo, Jonna Tervomaa, Scandinavian Music Group, J. Karjalainen ja Laika & The Cosmonauts, The Shubie Brothersin musiikin suvereniteetti ei ole ihme, vaan summa. Taitavinkin kokoonpano tarvitsee kuitenkin taikaa ja omaa rohkeaa näkemystä erottuakseen. Casual tarkoittaa rentoa ja tärkeilemätöntä, ja siltä albumi täsmälleen kuulostaakin. Suomen ehdottomiin huippuihin lukeutuvat muusikot ovat löytäneet The Shubie Brothersin riveissä vuosien varrella sävelen, joka ei ole vain sulavan yhteinen, vaan globaali. Casualin voi kuvitella soimaan aasialaisen rantadiskon tai newyorkilaisen hipster-klubin hikisille aamutunneille, latinotanssi- ja soittojameihin tai berliiniläisessä teollisuushallissa luukuttavan huippudeejiin settiin, biiseistä ja viisikon hallitsemista musiikkityyleistä on sen verran moneksi.

Maistiaisena liveäänitys Shubie Brothersin Suvilahti TBA -keikalta
https://www.youtube.com/watch?v=jr-5tgw0W1o

Kokoonpano
Jussi Jaakonaho - kitara (Ismo Alanko, Chisu, Jonna Tervomaa)

Miikka Paatelainen - kitara (Dumari ja Spuget, SMG, Cool Sheiks)
Jukkis Kiviniemi - basso (Ismo Alanko, The Valkyrians, Hearthill)
Abdissa "Mamba" Assefa - lyömäsoittimet (Nuspirit Helsinki, Teddy Rok Seven, Five Corners Quintet)
Janne Haavisto - rummut (J. Karjalainen, Laika & The Cosmonauts, The Latebirds)

Illan aloittaa duo Tytti Metsä & Janne Haavisto (jouhikko / harmoni / perkussiot)

Puffetti auki klo 17.00 alkaen. Saliin pääsee n. klo 17.30

Liput 20 / 15 eur
Liput Tiketistä >>

© Rekolan Elävän Musiikin Yhdistys ry.