Mikko Iivanainen

The Shubie Brothers

29.2.2020 klo 18.00

Mikko Iivanainen
A River Runs Through It -levyjulkaisukonsertti

Konsertti juhlistaa kitaristi Mikko Iivanaisen uutta sooloalbumia, jolla Iivanainen on heittäytynyt itselleen täysin uuteen projektiin sooloartistina. Mikko Iivanainen on erottunut suomalaisen jazzin kentällä harmonisella syvyydellään sekä saundien monipuolisuudella. Tämä kuuluu myös uusissa sävellyksissä, joita taiteilija esittää sekä akustisella että sähkökitaralla. Iivanainen käyttää myös matalampivireistä baritonikitaraa ja joissakin sähköisissä kappaleissa loopperia.

Mikko Iivanainen on monista kokoonpanoista tuttu monipuolinen kitarataiteilija, joka on vaikuttanut useissa maamme eturivin jazzyhtyeissä, kuten Free Control, Nordic Trinity sekä Loco Motife. Ajankohtaisia kokoonpanoja ovat myös Johanna ja Mikko Iivanainen duo sekä kvartetti yhdessä Johanna Iivanaisen, Edu Kettusen ja Mika Kuokkasen kanssa. Iivanainen julkaisi ensimmäisen soololevynsä “Last Room” vuonna 2014.

Hesarin arvio Mikko Iivanaisen esiintymisestäDigelius-levykaupassa: https://www.hs.fi/nyt/art-2000006410650.htmlThe Shubie Brothers

The Shubie Brothers on rumpali Janne Haaviston luotsaama superkokoonpano, jonka käsittelyssä surf-kitarat keinuvat reggaen, lattarin ja muiden maailman rytmien syleilyssä! Tanssin ja melodian juhlaa!

Maistiaisena liveäänitys Shubie Brothersin Suvilahti TBA -keikalta
https://www.youtube.com/watch?v=jr-5tgw0W1o

Kokoonpano
Jussi Jaakonaho - kitara (Ismo Alanko, Chisu, Jonna Tervomaa)

Miikka Paatelainen - kitara (Dumari ja Spuget, SMG, Cool Sheiks)

Jukkis Kiviniemi - basso (Ismo Alanko, The Valkyrians, Hearthill)

Abdissa "Mamba" Assefa - lyömäsoittimet (Nuspirit Helsinki, Teddy Rok Seven, Five Corners Quintet)

Janne Haavisto - rummut (J. Karjalainen, Laika & The Cosmonauts, The Latebirds)

Puffetti auki klo 17.00 alkaen. Saliin pääsee n. klo 17.30

Liput 20 / 15 / 10 eur

Liput Tiketistä »

© Rekolan Elävän Musiikin Yhdistys ry.