Jäseneksi Rekolan Elävän Musiikin yhdistykseen?

Tule mukaan REMY ry:n toimintaan joko aktiivisena toimijana, elävän musiikin kuuntelijana, oman seutukuntasi harrastustoiminnan tukijana tai vaikka kaikissa näissä rooleissa

Jäsenetuna pääset huomattavasti halvemmalla REMY:n järjestämin konsertteihin. Jäseneksi liittyminen on myös arvokas tuen osoitus yhdistyksen toimintaa kohtaan.

Voit liittyä myös pelkästään REMY ry:n postituslistalle. Sen kautta saat tietoa Remyn konserteista ja muusta toiminnasta

Nyt maksettaessa jäsenyys on voimassa 2023 loppuun. Jäsenmaksu 20 eur, perhejäsenyys eli jäsenyys kaikille samassa taloudessa asuville 30 eur. Ei erillistä liittymismaksua.

Huom! Jotta osaamme yhdistää maksun ja jäsenen, lähetä meille sähköposti (rekolanremy@gmail.com), josta ilmenee jäsenten nimet, yhteystiedot (sähköpostiosoite tiedotteita varten) sekä tieto, mikäli maksajan nimi eri kuin jäsen.

Jäsenmaksukuitilla voi lunastaa jäsenkorttinsa. Niitä jaetaan konserttien yhteydessä Rekolan Kinolla.

Tiedustelut jäsenyydestä tai postituslistalle liittyminen: lähetä sähköpostia osoitteella rekolanremy@gmail.com

Huom! Postilaatikkoa ei välttämättä lueta päivittäin, vastaamme kuitenkin mahdollisimman pian.

Tule mukaan REMY ry:n toimintaan.

Kaipaamme erityisesti halukkaita auttamaan konserttien mainonnassa ja järjestelytehtävissä itse konsertissa. Tämä on vapaaehtoistyötä Rekolan elävän kulttuurin eteen, joten ainoana palkkiona on ilmainen pääsy siihen konserttiin, joka järjestelyihin on osallistunut.

Ota yhteyttä: rekolanremy@gmail.com

Tiedot jäsenmaksuja varten:
Saaja: Rekolan elävän musiikin yhdistys ry
Tilinumero: FI06 5720 6820 0901 29
Summa: 20 / 30 eur

© Rekolan Elävän Musiikin Yhdistys ry.